Van de Kerkrentmeesters januari 2021

Gepubliceerd op 1 januari 2021 om 00:00

Kerkbalans

Vanaf 16 januari start de actie Kerkbalans 2021. De jaarlijkse actie voor de werving van de vrijwillige bijdrage voor het werk in uw kerk. De coördinatie van de actie wordt verzorgd door Kees de Kok.

Op het moment dat ik dit schrijf is de nieuwe volledige lockdown net ingegaan. Opnieuw zoveel mogelijk beperken van alle contacten. Je zou er moedeloos van kunnen worden. We hebben ook onze zorgen wat de gevolgen op lange termijn voor de continuïteit kunnen betekenen. Maar we gaan door met de moed van de hoop. Daarom is het thema van Kerkbalans “ geef vandaag voor de kerk van morgen” heel erg passend. De kerk van morgen, daar gaan we voor. 

We zijn blij met de vele vrijwilligers die weer op pad gaan. Dit jaar zullen ze vanwege de coronamaatregelen de enveloppe niet persoonlijk aan u afgeven maar in de brievenbus deponeren. 

Mogen we weer rekenen op uw steun?

Dank aan iedereen die zich weer voor deze actie wil inzetten.

 

Namens de kerkrentmeesters,

Adri Jobse

 

Mededeling rondom uitvoering Kerkbalans

Zoals gebruikelijk gaat in januari 2021 de actie Kerkbalans weer van start.
De actie start ca 16 januari. Normaal worden de enveloppen persoonlijk door één van de vele bezorgers aan u overhandigd.
Daar we bij de start van de actie nog in een lockdown zijn worden de enveloppen niet overhandigd maar in uw brievenbus gedaan.
Het ophalen gebeurt ca één week later, dan is hopelijk de lockdown ook achter de rug.
Uiteraard kunt ook uw envelop(pen) bij de bezorger in de bus stoppen, deze dan wel voorzien van uw naam en adres.
We hebben daarom hieronder een lijst van bezorgers toegevoegd.

 

Kees de Kok