Jeugd

Kies in het menu hiernaast een pagina om te bezoeken:

CATECHESEGROEP        

De catechesegroep met de dominee is in maart weer gestart. In april komen we samen op zondagochtend 18 en 25 april van 11.15 uur tot 12 uur op de Jeugdzolder. De groep is bedoeld voor jongeren van 17 tot 25 jaar die meer willen weten over Bijbel, geloof en kerk. Ook jongeren die vele vragen hebben en misschien twijfels, of het niet zo precies weten, zijn welkom om mee te doen. Bel ds. Beukenhorst, tel. 06-13688888 of e-mail: beukenhorst@zeelandnet.nl  

CATECHESEGROEP: BIJBEL, GELOOF EN KERK

Meer willen weten over Bijbel, geloof en kerk… Voor jou en voor andere jongeren die verder willen nà de jeugdkerk en tienerdiensten, is er als mogelijkheid: de catechesegroep met de dominee. Het gaat om geloofsverdieping voor jongeren, voor jou dus. Een groep voor jongeren tussen 17 en 21 jaar. Heb je vele vragen en misschien twijfels, weet je het niet zo precies, ook dan ben je welkom.

We beginnen in oktober weer, op zondag meteen nà de kerkdienst. Meld je nu alvast aan bij dominee Beukenhorst, tel. 586648 of e-mail: beukenhorst@zeelandnet.nl  

 

December 2020

Jeugdwerk

 

In oktober is gelukkig, ondanks de corona,  ook Jeugdkerk weer van start gegaan.  Ook onder  jongeren zijn tegenwoordig wat besmettingen maar gelukkig hebben we voldoende  ruimtes om afstand te bewaren en te ventileren. Ook de jongeren zien uit naar deze ontmoetingen met elkaar in deze, voor hun ook een best moeilijke, tijd.

 

Ook de kindernevendienst heeft voor een iets andere werkwijze gekozen om alleen op de jeugdzolder met de kinderen te blijven en  het was ontzettend fijn dat er een groot aantal aanwezig waren! Ga zo door leiding en fijn dat jullie weer contact hebben met de kinderen. Ook in december zullen ze een bijdrage leveren aan een aantal activiteiten.

 

Ook hebben we als jeugdouderlingen toestemming  gekregen om  dit jaar weer een oliebollenactie te organiseren. Het zal  iets anders verlopen als andere jaren maar we blijven langs de deur komen.  (zie stukje Oliebollenactie)

Zoals u leest ligt het jeugdwerk gelukkig niet meer stil. We hopen voor allen op fijne ontmoetingen waar we God dankbaar voor zijn dat dit alles weer  ‘een beetje normaal ‘  is.

 

Met vriendelijke groet,

Sjoerd Blaas en Maya Scheunhage