Home » Jeugd » Jeugdkerk

Jeugdkerk

De protestantse gemeenten van Grijpskerke, Aagtekerke/Domburg en Oostkapelle werken samen op het gebied van jeugdkerk. In de periode van oktober 2019 tot april 2020 is er jeugdkerk onder kerktijd afwisselend in de kerken van Aagtekerke, Grijpskerke en Oostkapelle.

De jeugdkerk is bedoeld voor kinderen vanaf groep 8 van de basisschool tot jongeren in de laatste klassen van de middelbare school.

Het hele gezin is op de jeugdkerkzondagen welkom in de betreffende kerk. Voor de basisschoolkinderen is er kindernevendienst en er is voor de allerkleinsten creche. Na afloop is er gelegenheid om onder het genot van een kop koffie/thee en iets lekkers elkaar te ontmoeten.

Groepen

Groep 1: groep 8 t/m klas 2 middelbare school

Groep 2: klas 3 t/m 6 middelbare school

Status

Nog steeds een goede opkomst en enige weken geleden een prima vergadering gehad.

Er is een vraag van de Clusterwerkgroep gekomen om mee te werken aan de clusterdienst a.s. De beide Jeugdkerkgroepen zien het (nog) niet zitten om samen een jongerendienst te organiseren.

In oktober (2020) is gelukkig, ondanks de corona, ook Jeugdkerk weer van start gegaan. Ook onder jongeren zijn tegenwoordig wat besmettingen maar gelukkig hebben we voldoende ruimtes om afstand te bewaren en te ventileren. Ook de jongeren zien uit naar deze ontmoetingen met elkaar in deze, voor hun ook een best moeilijke tijd.