Tienerkerk

Elke laatste zondag van de maand (met uitzondering van juli en augustus) van 10.00 tot 11.00 uur is er Tienerkerk in het Protestants Kerkcentrum (Johan de Pourckstraat 2, achter de protestantse Dorpskerk in Oostkapelle). Deze tienerkerk is bedoeld voor middelbare scholieren en staat onder leiding van Jos Luteijn en Tanneke Brouwer-Louwerse.

Na even bijkletsen onder het genot van een kop koffie of een sapje, wordt er uit de bijbel gelezen en een onderwerp besproken. Er komen gemiddeld 8 jongeren die onder leiding van Jos en Tanneke de Bijbel leren ontdekken.

 

Elke laatste zondag van de maand komen we gezellig met z’n allen bij elkaar. We praten dan met jongeren over het geloof op een moderne manier. Iedere keer een ander onderwerp waarbij we niet heel de tijd luisteren, maar ook zelf mee mogen denken en opdrachten maken. Onder begeleiding van Tanneke en Jos is het geen straf om te komen, maar eerder iets om naar uit te kijken. De tienerdienst is voor jongeren vanaf de 1e klas van de middelbare school. Door de verschillende leeftijden leren we van elkaar. Dus zit je in de 1e klas of ben je ouder? Kom dan eens gezellig buurten!

Lotte Moelker