ZWO juli 2022

Gepubliceerd op 1 juli 2022 om 00:00

Dank! Tegenover alle narigheid en ellende die er is in onze wereld, vandaag een vrolijk stukje van de ZWO. Want wat hebben we met zijn allen een prachtig bedrag bij elkaar gebracht op Pinksterdrie. Het eindresultaat is uitgekomen op 800 euro. Een record!! 

Graag willen we ook hier iedereen bedanken die heeft meegeholpen om er een gezellig feestje van te maken. Natuurlijk Jumbo/Ton den Dikken en aannemingsbedrijf Francke, maar ook iedereen die ons team is komen versterken bij het maken van het beslag, het bakken van de wafels, het verzorgen van koffie of thee en het beheer van de kas.  En verder iedereen die plantjes heeft gebracht voor de verkoop. Het zag er aanlokkelijk uit en we hadden zelfs een klein terrasje, waar met het mooie weer goed gebruik van werd gemaakt. 

Vanzelfsprekend willen we u allemaal bedanken, die de wafels en plantjes heeft gekocht. U hebt met elkaar dit mooie eindresultaat mogelijk gemaakt. Wij hopen dat we deze wafelactie volgend jaar weer kunnen organiseren. Degenen die nu te laat waren om nog zo’n overheerlijke wafel te bemachtigen, krijgen dan weer een nieuwe kans!

Lian Jobse