Wafels en plantjes op pinksterdrie

Op dinsdag 7 juni 2022, pinksterdrie is er weer ringrijden in Oostkapelle en dus gaat de ZWO-commissie dan ook weer de enige echte ZWO-roomboterwafels voor u bakken. Let op: er is géén onbeperkte voorraad, dus zorg dat u er op tijd bij bent om teleurstellingen te voorkomen!!

Na twee lockdowns hebt u er natuurlijk des te meer zin in. U kunt de wafels meenemen maar ook gezellig een kopje thee of koffie of een glas fris komen drinken. Met of zonder wafel. Uiteraard is de opbrengst geheel voor het goede doel. En om er een nog grotere happening van te maken, verkopen we deze keer ook plantjes. Ook daarvan zal geen onbeperkte hoeveelheid zijn, maar daar kunt u natuurlijk zelf iets aan doen door ons van plantjes en perkgoed te voorzien. Hoe meer u brengt, des te meer kunnen wij verkopen. Daarmee hopen we er met elkaar een feestje van te maken, waarmee we ook nog eens onze projecten voor kinderen, vrouwen en boeren in Indonesië steunen. U komt toch zeker?

Pinksterdrie, 7 juni, bij en in het PKC aan de Pourckstraat 2 en de timmermanswerkplaats aan de Waterstraat 9A. We beginnen om half 11 en stoppen wanneer we zijn uitverkocht. Welkom!!