Maak een mantelzorger op Walcheren blij!

Op 10 november is het de Dag van de Mantelzorg. In het hele land worden mantelzorgers bedankt voor de zorg die zij verlenen aan iemand uit hun omgeving. Ook Manteling doet hieraan mee én viert dit jaar haar 25 jarig jubileum. Daarom een actie met een feestelijk tintje voor mantelzorgers die op Walcheren wonen.

 

Ken jij of ben jij een ( jonge) mantelzorger woonachtig op Walcheren? En wil je hem/haar of jezelf als mantelzorger met iets leuks verrassen? Meld de mantelzorger of jezelf dan aan via het formulier op www.mantelingwalcheren.nl. Manteling zorgt dat er rond de Dag van de Mantelzorg een leuke verrassing wordt bezorgd. Lukt het niet om het formulier op de computer in te vullen? Bel dan naar Manteling: 0118-553530 en wij vullen het voor jou in.  Aanmelden kan van 1 oktober tot en met 2 november.

Let op: Onvolledige aanmeldingen of aanmeldingen met foutieve adresgegevens kunnen helaas niet in behandeling worden genomen. Woont de mantelzorger buiten Walcheren? Informeer dan bij het Steunpunt Mantelzorg in die gemeente welke actie zij hebben.