Kindernevendienst weer van start

De afgelopen periode is er in verband met Corona geen kindernevendienst geweest. Inmiddels zijn de maatregelen versoepeld en willen we weer gaan starten met het geven van kindernevendienst.

Vanwege de terugloop van kinderen in de kerk, willen we dit gaan doen door per ingang van oktober 2020 de 1e en 3e zondag van de maand kindernevendienst te geven. De overige zondagen zal er bij de ingang iets leuks te vinden zijn waarmee de kinderen eventueel tijdens de dienst aan de slag kunnen. Denk bijvoorbeeld aan een boekje, kleurplaat + kleurtjes, puzzel enzovoorts.

 

In verband met Corona willen we heen-en weer lopen tijdens de dienst zo veel mogelijk voorkomen. Daarom is besloten de kindernevendienst voorlopig als volgt vorm te geven:

 

  • Kinderen komen bij binnenkomst gelijk naar de jeugdzolder, en zijn hier de gehele dienst welkom! De leiding zal zorgen voor een leuk, afwisselend en leerzaam programma, zodat we samen een fijne dienst kunnen hebben.
  • Ouders/ verzorgers nemen beneden afscheid van de kinderen, ter voorkoming van te veel volwassenen tegelijk op de jeugdzolder, en passeren op de trap.
  • Kinderen komen na de dienst samen met de leiding naar beneden en wachten daar tot hun ouders/ verzorgers de kerk uit gaan om vervolgens met hen mee naar buiten te lopen.

 

We hopen jou/jullie in oktober weer te zien om samen mooie Bijbelverhalen te lezen, spelletjes te doen en te knutselen!

 

Leiding kindernevendienst