Jeugdkamp 2020

De teleurstelling van het moeten annuleren van ons jaarlijkse week jeugdkamp is nog steeds niet verdwenen. Toch mogen we door de versoepelingen van de regels toch wel kijken naar een alternatief programma.

Als leiding hebben we daarom onze koppen bij elkaar gestoken (uiteraard op 1,5 meter afstand) om voor onze jeugd toch iets te organiseren. In de beoogde kampweek zullen we nu in onze eigen regio activiteiten organiseren. Om de regels te volgen, hebben we de groepen beperkt en activiteiten ingericht zodat er voldoende afstand gehouden wordt.

Op dinsdag 14 juli zullen we de groep basisschool kinderen vermaken en op donderdag 16 juli is de voortgezet onderwijs jeugd aan de beurt. De leiding heeft er zin in en ook de reacties vanuit de kinderen is positief.

Helaas heeft de annulering van de kampweek ons veel geld gekost. We zijn 80% van de huurkosten van het kamphuis kwijt geraakt en dus staan we er dit jaar financieel minder voor. Gelukkig heeft de kerk aangegeven financieel garant te staan voor alle kosten.

Mocht u ons ook willen steunen dan zijn we u daar zeer erkentelijk voor. U kunt dit doen via rekening NL90RABO0324054580 t.n.v. Protestantse Gemeente inzage kampweek. Alvast bedankt.

Namens de leiding en de kinderen, Frank en Maya Scheunhage

 

Bekijk hier het verslag