Oliebollen Aktie 2023

Ook dit jaar organiseert het PGO Jeugdwerk weer de jaarlijkse oliebollenactie op zaterdag 30 december. Als doel hebben we gekozen voor Delta voor Colombia  (Kerk in Actie)

Delta in Colombia is een project waarin de classis Delta dit jaar in actie komt voor Colombia. Wij willen het project: “kinderen in achterstandswijken weerbaar maken” steunen.  In Bogota groeien veel kinderen in armoede op. Medewerkers helpen kinderen er een veilige plek te bieden, ze ontmoeten elkaar voor sport en spel en stimuleren de jongeren om naar school te gaan

Op 30 december zullen tussen 9.30 – 11.30 uur de oliebollen weer, door de jeugd’ en hun chauffeurs, huis aan huis verkocht worden in het centrum van Oostkapelle.

We houden net als voorgaande jaren, het verkoopgebied beperkt. Straten buiten het directe centrum waaronder de Parken en Parc Zonnehove/Veldzicht gelieve te bestellen! De bestelling kan worden bezorgd of opgehaald.

In de Egelantier zal weer een bestelformulier hangen en worden daarna dus ook aan huis bezorgd.

Oliebollen kosten 5 stuks voor € 4,50 en appelbeignets €1,60 per stuk.

Let op: Appelbeignets zijn alleen op bestelling verkrijgbaar!

Bestellen kan telefonisch, graag ’s avonds, bij Maya Scheunhage 0118-58 65 63 of bij Sjoerd Blaas 06-31 65 84 73 (telefonisch of via Whatsapp). Je kunt ook per mail bestellen: maya@zeelandnet.nl. Je ontvangt dan een bevestigingsmail.

Ook is er de mogelijkheid om ze ’s morgens  tussen 9.00 – 10.00 uur te kopen of de bestelde oliebollen af te halen in het PKC. Joh. de Pourckstraat 2

Aankopen kunnen zowel contant als via de vermelde QR code {eventueel vooraf) betaald worden.

 

 


Stel ons niet teleur .... hou de baklucht buiten de deur!