Startbuffet met vermaak, 3 september 2022

Lieve mensen, evenals vorig jaar willen we ook dit jaar, voor de laatste keer bij de Zionskerk, een gezellige start organiseren van het kerkelijk seizoen.

Natuurlijk is er weer eerst de mogelijkheid om een rondje te fietsen onder begeleiding en aansluitend organiseren we een gezellig samen zijn met een lekker etentje en wat vlees op de barbeque.  En……...ondertussen spelen we in groepjes een spel en houden we weer de jaarlijkse quiz van Jan Zwemer.

 

Het buffetje is altijd leuk, lekker en gezellig. Als u van plan bent te komen dan is het leuk als u iets mee brengt. (geen verplichting)  We denken dan aan: een soepje, hartige taart, (pasta) salade, gevulde eieren, stokbrood, een smeerseltje of iets als toetje. Het maakt echt niet uit maar we willen wel vragen of u dit even door wil geven aan: annetjansons@gmail.com.  Zo hebben we een beetje een indicatie wat we kunnen verwachten.

Iedereen is vanaf 17.30 uur welkom bij de Zionskerk. U hoeft zich vooraf niet aan te melden en u mag gerust iemand meenemen.

Ook de kinderen zijn van harte welkom en zijn er spelletjes te spelen tijdens de maaltijd.

We hopen dat weer veel mensen enthousiast zijn om mee te doen!

Dus: zaterdag 3 september 17.30 uur een gezellig samen zijn met een hapje en een drankje.

 

Hartelijke groet namens de werkgroep,

Annet, Tanneke, Nel en Maya