Oliebollen Aktie 2022

Ook dit jaar organiseert het PGO Jeugdwerk weer de jaarlijkse oliebollenactie op zaterdag 31 december. Als doel hebben we gekozen voor de CliniClowns.

Een zorgeloos moment met CliniClowns maakt dat zieke kinderen even vergeten dat ze ziek zijn en mensen met dementie of een beperking zich gezien en begrepen voelen. Dat maakt ècht een wereld van verschil; het haalt de positieve kracht in henzelf naar boven. En dat heeft een blijvend effect. Met creativiteit, improvisatiespel en humor zorgen ze dat kinderen en mensen met dementie zich emotioneel sterker voelen.

Op 31 december zullen tussen 9.30 - 11.30 uur de oliebollen weer door de jeugd, huis aan huis verkocht worden in het centrum van Oostkapelle.
We houden net als voorgaande jaren, het verkoopgebied beperkt. Straten buiten het directe centrum waaronder de Parken en Parc Zonnehove/Veldzicht gelieve te bestellen! De bestelling kan worden bezorgd of opgehaald.

In de Egelantier zal weer een bestelformulier hangen en worden daarna dus ook aan huis bezorgd.

Oliebollen kosten 5 stuks voor €4,50 en appelbeignets €1,60 per stuk.
Let op: Appelbeignets zijn alleen op bestelling verkrijgbaar!

Bestellen kan telefonisch, graag 's avonds, bij Maya Scheunhage 0118-58 65 63 of bij Sjoerd Blaas 06~31 65 84 73 (telefonisch of via Whatsapp). Je kunt ook per mail bestellen: maya@zeelandnet.nl. Je ontvangt dan een bevestigingsmail.

Ook is er de mogelijkheid om ze 's morgens tussen 9.00 - 10.00 uur te kopen of de bestelde oliebollen af te halen in de Zionskerk.

Aankopen kunnen zowel contant als via de vermelde QR code {eventueel vooraf) betaald worden.

 

 


Stel ons niet teleur .... hou de baklucht buiten de deur!

 

Kijk hier de foto's