Opbrengst rommelmarkt 2022

Twee jaar terug alweer kregen wij een telefoontje dat de helft van de netto opbrengst van de rommelmarkt voor onze stichting “HELP SCHOOLKINDEREN IN GAMBIA” zou zijn. Wij super blij. Maar toen kwam de corona en moest alles uitgesteld worden. Daarom nu extra blij dat alles weer kan.

Het was een prachtige gezellige dag, wat een sfeertje!! We hebben genoten!! En ook nog veel spulletjes verkocht, de lege plekjes werden weer aangevuld  met spulletjes die werden gebracht door de vrijwilligers van de markt. Is dit nog   wat voor in jullie kraam? en het gat was weer gevuld.  Zo bleef de kraam toch vol.  Alle medewerkers die zoveel werk hebben verricht en natuurlijk niet te vergeten Hans Corbijn die er een gezellige boel van maakte en alles aan elkaar praatte.

De goede verzorging door de dames met koffie/thee broodjes en soep.

Hartelijk Dank iedereen !!!!

En dan nu het prachtige eindbedrag van € 3.529,03  echt geweldig!! 

In augustus hebben we de meeste schoolgelden weer betaald , enkele studenten wachten nog op uitslag van hun examen en gaan dan met een beroepsopleiding beginnen. Het geld gaat dus weer goed besteed worden.

Ook onze zolder is weer gedeeltelijk even leeg, de bananendozen hulpgoederen hebben we van de week weggebracht en gaan met de container richting Gambia.

Iedereen die spulletjes bij ons heeft gebracht hartelijk dank!!!! 

Vele families en ziekenhuizen kunnen we weer heel blij maken.

Met vriendelijke groeten,

 

Piet en Tineke Roose, Vronesteijn17 4356AC te Oostkapelle.

Wilt u ons blijven steunen? 

U kunt uw gift storten op NL19 RABO 0162688792

t.n.v Stichting Help Schoolkinderen in Gambia.

Onze stichting heeft een ANBI-status.