Van de Kerkrentmeesters september 2020

Gepubliceerd op 30 september 2020 om 21:01

Wijziging in college van kerkrentmeesters

 

Met ingang van september is er een wijziging in de samenstelling van het college van kerkrentmeesters. Katinka Maljaars heeft haar taak neergelegd en Kees de Kok komt onze gelederen versterken voor een periode van 2 jaar. Piet Jobse blijft gelukkig nog aan als kerkrentmeester.

Wij bedanken Katinka hartelijk voor haar inzet in de afgelopen jaren. We heten Kees van harte welkom en hebben vertrouwen in een goede samenwerking.

Extra geldwervingsactie

De extra geldwervingsactie in verband met de schade die de inkomsten, oplopen ten gevolge van de coronacrisis, wordt voorbereid. De actie is inhoudelijk al aangekondigd in het vorige kerkblad. Binnenkort zal het verzoek om een extra inspanning bij u in de brievenbus verschijnen. We rekenen op uw medewerking om samen de gevolgen van de coronacrisis het hoofd te bieden.

Op het moment dat ik dit schrijf is er opnieuw veel onzekerheid over de ontwikkelingen rondom de coronacrisis. Het is duidelijk dat we nog lang met maatregelen om het virus te bestrijden zullen worden geconfronteerd. We worden er wel moe van zo langzamerhand. Dat gevoel kunnen we alleen bestrijden door alle positieve dingen die er ook zijn extra te waarderen en dankbaar te zijn voor al onze zegeningen. Corona trekt een zware wissel op onze geloofsgemeenschap. We zullen er samen voor moeten staan. En we staan er niet alleen voor.

In de komende weken verwachten we de rapporten van de Silas groep rondom het beheer van ons onroerend goed. Het wordt een heel spannende tijd met ingrijpende beslissingen die genomen moeten worden. We blijven vooruit zien. We moeten als gemeente gezond verder kunnen als corona achter de rug is. We hebben uw betrokkenheid en uw gebed daarbij nodig.

 

Namens de kerkrentmeesters

Adri Jobse